Kom mee naar buiten #2uurnatuur

De herfst, ik vind het een prachtig seizoen. Het licht vind ik zoveel mooier dan in de zomer. En vergeet ook zeker niet alle bijzondere veranderingen die je om je heen ziet gebeuren. Hoe bomen veranderen van kleur en er overal prachtige bladeren te vinden zijn.

Soms is de herfst wat minder mooi, als het donker is, het regent en waait. En je een mooi excuus hebt om lekker knus bij de haard te zitten. ­čÖé
Maar volgens mij zijn die momenten er minder vaak dan je zou denken. Het lijkt wel of je de regenachtige weekenden beter onthoudt, dan alle droge dagen.

Vanochtend begon het hier ook donker en regenachtig, inmiddels is de lucht blauw en straalt de zon. Een mooi moment om even naar buiten te gaan. En zo kom ik uit bij de #2uurnatuur Challenge van IVN. Deze kwam ik vorige week op Twitter tegen, ik ben er over gaan lezen op de site en heb me aangemeld. Want inderdaad, zoals op de site staat vermeld, buiten zijn is gezond. En dat doe ik te weinig. Met deze challenge wordt je gemotiveerd om meer naar buiten te gaan, meer te ondernemen en meer te genieten van je omgeving.

Twee keer in de week krijg je een mailtje met een uitdaging om te gaan doen. Helemaal leuk om dit samen met de kinderen te doen, dus bij mijn aanmelding heb ik ook aangegeven om uitdagingen voor kinderen te willen ontvangen. Kunnen we mooi met z’n allen op pad.

Vanaf morgen gaat de #2uurnatuur Challenge van start, ik zal er vast nog wat over delen op mijn blog of via Instagram. Ik ben benieuwd en kijk er naar uit. Doe jij ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.