Gelezen: 3 (bijna 4) x Lisa Gardner

De laatste tijd ben ik in de ban van de boeken van Lisa Gardner. Als je mijn blog vaker leest, en dan vooral de berichten over boeken, dan weet je waarschijnlijk al dat ik graag spannende boeken lees. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik bij boeken van Lisa Gardner uitkom, want ik vind ze behoorlijk spannend!

Lisa Gardner is een Amerikaanse auteur van fictie. Ze is de auteur van verschillende thrillers, waaronder The Killing Hour en The Next Accident. Ze schreef ook romansromans met het pseudoniem Alicia Scott.

Bron: Wikipedia

Zo las ik in juni ‘Zoek naar mij’ en raakte ik al in de ban van het verhaal van Flora Dane. En heel toevallig kwam ik meer te weten over Flora Dane door het boek dat ik een paar weken geleden las, namelijk ‘Vind haar’. Soms zitten er wel wat verwijzingen naar eerdere boeken, maar ze zijn ook prima los van elkaar te lezen. Ik legde zelf niet eens meteen de link met het boek dat ik eerder las.

Lisa Gardner - Zoek naar mij
Lisa Garder - Vind haar

Tussen deze twee door las ik nog ‘Tot op de bodem’. Een bizar verhaal over een auto-ongeluk, een vermist meisje en een hoop verrassende wendingen waardoor ik steeds moest blijven lezen. En dat vind ik toch echt knap. Dat je als schrijfster zo’n verhaal kunt schrijven dat je er helemaal in wordt meegetrokken en het niet meer los kunt laten.

Dat is ook weer zo bij ‘Achter je’, het boek dat ik nu aan het lezen ben. Meteen weer spannend, je zit er meteen weer in. Je voelt dat er nog van alles staat te gebeuren, maar wat?

Lisa Gardner - tot op de bodem
Lisa Gardner - Achter je

En zoals op de covers al staat vermeld, de boeken zijn echt verslavend.

1 reactie op “Gelezen: 3 (bijna 4) x Lisa Gardner”

  1. Pingback: Spanning en liefde, 4 gelezen boeken - Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.