Weer nieuwe Netflix-favorieten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_row _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Het is al weer even geleden dat ik mijn Netflix-favorieten op een rijtje zette. Maar er is zoveel te zien, dat ik inmiddels weer wat nieuwe favorieten heb. Een serie eindigt natuurlijk ook een keer en dan is het weer door naar de volgende. 
Ik merk dat ik al automatisch het woord ‘serie’ typ, want films kijken we eigenlijk nooit. Waarschijnlijk komt dat gewoon door 3 kinderen met verschillende bedtijden, waardoor je nooit echt de tijd kan vinden om een film helemaal af te kijken. Een serie van ongeveer een uur is dan toch net wat gemakkelijker er tussen te passen. 

Maar goed, wat keek ik dan de afgelopen tijd. Ik laat het je hieronder zien. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=b9EkMc79ZSU” thumbnail_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.6)” _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Deze week kwam seizoen 3 online, maar ik ben pas bij aflevering 4 van het eerste seizoen van Stranger Things. Samen met onze oudste ben ik eraan begonnen en ik vond het meteen ontzettend spannend. Ook vind ik de jaren ’80 sfeer erg leuk en goed gedaan. Het is zo goed doorgevoerd, ik kan daar iedere keer weer van genieten. Dan wel vanachter mijn kussen, want soms wil ik echt even wegduiken als het weer heel spannend is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Nog steeds zit ik midden in How To Get Away With Murder. Ik kijk deze zo af en toe, als ik er net even tijd voor heb. Het gaat dus niet zo heel snel. Inmiddels ben ik aangekomen bij seizoen 4.
Soms vraag je je af of een serie wel zoveel seizoenen door moet gaan. En dat heb ik dus ook bij deze serie. Ik geef het nog even de kans, wie weet…

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=FYK68OXqZMk” _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=TCKo7HkWxxc” _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

En ineens stond ie er tussen, een nieuw seizoen van Instant Hotel. En natuurlijk moesten we daar zo snel mogelijk aan beginnen. Binnen kijken bij huizen, die worden gebruikt als hotel. Maar dat is het niet alleen, want natuurlijk zijn daar weer 4 (behoorlijk verschillende) koppels. Die koppels mogen uitproberen en beoordelen. Gaan ze dat eerlijk doen of spelen te het tactisch? En kunnen ze het wel met elkaar vinden of gunnen ze elkaar helemaal niets. Het is gewoon een mini-soapserie.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Met wat reserves begon ik aan de serie Insatiable, een serie die onze oudste graag wilde zien. Dat snap ik, het is echt een serie voor jonge meiden, die ik dan wel weer vermakelijk vind. Het duurde bij mij ook even dat de hoofdrolspeelster uit een serie van Nickelodeon kwam, die link had ik nog niet gelegd. 
Maar goed, verder dan vermakelijk kom ik nog niet. Dus ik gok dat het geen blijvertje is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=z-81WVD8xTs” _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=AiB1iv8DQcg” _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Maar al de bovenstaande series schuif ik met gemak even aan de kant voor het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black.
Op 23 juli is het zover, dan komt het laatste seizoen en ik kan niet wachten. Dit is een serie die van mij nog vele seizoenen door mag gaan, waar ik iedere keer weer helemaal in duik. 

En ik heb het nog nooit gedaan, een serie gebingewatcht. Maar het zou zo maar eens kunnen dat dit de eerste keer gaat worden. Ik ben namelijk zo ontzettend benieuwd naar de afloop. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Volg mij ook via

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow icon_color=”#ffffff” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”26px” _builder_version=”3.25.4″ border_radii=”on|33px|33px|33px|33px”][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/aukjeleermakers/” _builder_version=”3.25.4″ background_color=”#ea2c59″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” url=”https://twitter.com/aukje” _builder_version=”3.25.4″ background_color=”#00aced” follow_button=”off” url_new_window=”on”]twitter[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/aukjeleermakers” _builder_version=”3.25.4″ background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.