De lente en zomer brengen een hoop klein geluk in de eigen achtertuin. Ieder jaar komen er weer meer bloemen bij en geniet ik steeds meer. Ik doe ook steeds meer nieuwe ideeën op. Stokroosinfluencer Anki heeft me al te pakken, ik wil nu ook stokrozen in de tuin. 🙂 Dus mocht je nog wat stokrooszaadjes over hebben, ze zijn welkom! 
Hier aan de overkant staan trouwens stokrozen bij de lantaarnpaal, misschien moet ik nog even geduldig wachten tot ze zijn uitgebloeid en daar wat zaadjes verzamelen.

Dus deze week geen terugblik op de afgelopen week, maar een kijkje in onze tuin vol klein geluk.

Met dit warme weer, en op tijd een beetje water, groeit alles ontzettend hard. Inmiddels zijn de frambozen rood en groeit de munt, die op de eerste foto, nog meer de pot uit. Ik vind het wel mooi als het allemaal uitbundig groeit en alle kanten op gaat. Dat levert meteen ook een hoop leven in de tuin op, zoals je wel kunt zien in het filmpje.

Pin It on Pinterest

Share This