Vrijdagdilemma #5

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.25.1″][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″][et_pb_testimonial portrait_url=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/07/IMG_20170806_202455.jpg” quote_icon=”off” _builder_version=”3.22.7″ background_color=”rgba(252,218,141,0.12)” background_blend=”lighten” saved_tabs=”all” global_module=”7453″]

In een boekje van Flow Magazine kwam ik allerlei vragen en dilemma’s tegen. Die dilemma’s brachten met op het idee om deze te verwerken in een regelmatig terugkerend onderwerp, namelijk het vrijdagdilemma. Welke dilemma komt er deze week aan bod en waar zou ik voor kiezen?

En waar zou jij voor kiezen? Of heb je een dilemma wat je aan me voor wil leggen? Laat het me weten in de reacties.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″][et_pb_image align=”center” src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/vrijdagdilemma-5.png” _builder_version=”3.25.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″][et_pb_text _builder_version=”3.25.1″]

Deze kwam ik tegen op de Pinterest-pagina van Kek Mama. Het zette me even aan het denken. Want wie waren nu ook alweer mijn aardrijkskundeleraren van de middelbare school? Ik weet wel dat het niet mijn favoriete vak was, vooral aan topografie had ik een hekel. Misschien dat daarom die leraren ook niet zo goed zijn bijgebleven, ik heb ze een beetje uit mijn geheugen verbannen.

Volgens mij waren het wel allemaal mannen van, zoals ik het toen zag, middelbare leeftijd. Waarschijnlijk niet mijn meest favoriete man(nen) om het bad mee te delen, en het lijkt me ook behoorlijk ongemakkelijk, maar als je het tegenover de vogelspinnen zet…

Want in een bad met vogelspinnen klinkt als een nachtmerrie en die 10 minuten zouden dan uren lijken. Die kruipende beesten met hun lange harige poten, ik krijg er nu al de kriebels van. Daarom dat je hierboven op het plaatje een spinnenweb ziet en geen spin. Zelfs op een foto vind ik ze niet leuk om te zien. Nee, mijn spinnenfobie is vele malen groten dan mijn aardrijkskundeleraren-fobie, dus de keuze is zo gemaakt. 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 reactie op “Vrijdagdilemma #5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.