Gelezen en (niet allemaal) goed bevonden #4

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″]

Deze keer ben ik niet enthousiast over alle boeken, en dat hoeft natuurlijk ook niet. Niet alles wat je leest is even leuk of mooi. Heb ik bij het begin van een boek al het gevoel dat het niets gaat worden, dan lees ik het vaak niet uit. Maar ja, als je dan al halverwege bent, dan ga ik toch maar door. 

Hieronder weer vier boeken die ik heb gelezen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/parel.jpg” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/4-sterren.png” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″]

Die zeven zussen blijven me grijpen, wat zijn dit toch heerlijke boeken. Deze keer het verhaal over Cece, de zus die ik in de andere boeken maar een beetje irritant vond, heeft met haar zoektocht mijn hart wel een beetje gestolen. Ik blijf het bijzonder vinden hoe een historische roman in deze boeken wordt verwezen. Iedere keer is het weer een mooie reis terug in de tijd.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″]

Na een mooie roman was ik toe aan wat meer spanning en kwam ik uit bij De Laatste Zet. In het begin een vermakelijk boek. Wel spannend, maar niet zo dat ik het boek niet weg kon leggen. Totdat er een paar wendingen in het verhaal kwamen, die ik niet helemaal aan zag komen. Het boek steeg meteen een ster, een verrassend boek dus.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/4-sterren.png” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/de-laatste-zet.jpg” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/zoek-naar-mij.jpg” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/4-sterren.png” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″]

Ik had de smaak van spannende boeken te pakken en koos daarom voor ‘Zoek Naar Mij’. Blijkbaar uit de serie van Detective D.D. Warren, maar gelukkig zitten er niet zoveel verwijzingen in naar eerdere boeken, dus is het prima los te lezen. Ook deze kreeg van mij 4 sterren, omdat het van het begin af aan spannend was en het voor mij pas aan het eind duidelijk werd hoe het nu eigenlijk allemaal in elkaar zat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″]

Ik geef niet zo snel maar 2 sterren en het voelt ook een beetje vervelend, maar ik vond dit boek wat tegenvallen. Is het in het begin een heel persoonlijk verhaal, wat echt wel raakt. Aan het eind wordt het meer een theoretische beschouwing. Terwijl ik meer benieuwd ben naar de persoonlijke gevoelens en ervaringen van de schrijfster, worden er ineens allerlei bronnen en onderzoekers aangehaald. Misschien kwam het toch allemaal te dichtbij? 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/2-sterren.png” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.24.1″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/verkeersslachtoffer.jpg” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.