Vrijdagdilemma #4

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_testimonial portrait_url=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/07/IMG_20170806_202455.jpg” quote_icon=”off” _builder_version=”3.22.7″ background_color=”rgba(252,218,141,0.12)” background_blend=”lighten” saved_tabs=”all” global_module=”7453″]

In een boekje van Flow Magazine kwam ik allerlei vragen en dilemma’s tegen. Die dilemma’s brachten met op het idee om deze te verwerken in een regelmatig terugkerend onderwerp, namelijk het vrijdagdilemma. Welke dilemma komt er deze week aan bod en waar zou ik voor kiezen?

En waar zou jij voor kiezen? Of heb je een dilemma wat je aan me voor wil leggen? Laat het me weten in de reacties.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/06/Vrijdagdilemma-4.png” _builder_version=”3.23.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_text _builder_version=”3.23.3″]

Een keuze maken tussen een winkelwagentje met een kapot wiel en natte sokken. En dat je daar elke dag mee te maken hebt. Wat zou jij kiezen?

Dat kapotte wieltje aan zo’n winkelwagen is natuurlijk ontzettend irritant. Dat ding stuurt steeds de verkeerde kant op en is ook maar zwaar voort te duwen. Ik zie mezelf al ploeteren door de supermarkt. Maar ik denk dat ik dat wel aan kan, iedere dag. 

Die sokken, die natte sokken. Dat lijkt me veel erger. Ik kan al niet zoveel hebben aan mijn voeten. En het idee dat je de hele dag natte sokken moeten dragen, dat is toch helemaal verschrikkelijk. Volgens mij heb je dan ook de hele dag koude voeten, brrrrr. 

Nee, doe mij dat winkelwagentje maar. Lekker ongemakkelijk door de supermarkt, zwoegend achter zo’n wagentje, maar wel met droge sokken!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 reactie op “Vrijdagdilemma #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.