Klein geluk #mei

Dit weekend genieten we van een heerlijk zomers weekend. Mei is inmiddels afgesloten, juni is van start en we zijn op weg naar de zomermaanden. Ik geniet van de lente, maar merk dit weekend dat ik weer uitkijk naar de zomer, naar warme lome dagen.

Maar eerst kijk ik nog even terug aan de hand van de ‘klein geluk’ momenten van de afgelopen maand en mijn favoriete foto’s.

  • de maand begon in Bruinisse, heerlijk genieten van een midweekje
  • ik las verschillende fijne boeken (en doe dat nog steeds, binnenkort een nieuw overzicht)
  • de zon komt regelmatig tevoorschijn, grappig om te zien dat dit regelmatig voorbij komt in mijn momenten van klein geluk
  • fijne werkdagen, die een goed gevoel achterlaten
  • geniet ik met en van ons gezin. In de drukte van alledag wil ik dat wel eens vergeten, dat genieten. En dat is dan ook één van de redenen om dit klein geluk op te schrijven, want het is zo belangrijk om te blijven genieten van al dat moois om je heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.