Vrijdagdilemma #3

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_testimonial portrait_url=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/07/IMG_20170806_202455.jpg” quote_icon=”off” _builder_version=”3.22.7″ background_color=”rgba(252,218,141,0.12)” background_blend=”lighten” global_module=”7453″ saved_tabs=”all”]

In een boekje van Flow Magazine kwam ik allerlei vragen en dilemma’s tegen. Die dilemma’s brachten met op het idee om deze te verwerken in een regelmatig terugkerend onderwerp, namelijk het vrijdagdilemma. Welke dilemma komt er deze week aan bod en waar zou ik voor kiezen?

En waar zou jij voor kiezen? Of heb je een dilemma wat je aan me voor wil leggen? Laat het me weten in de reacties.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_text _builder_version=”3.23.3″]

Deze week komt één van mijn regelmatig terugkerende dilemma’s aan bod, en dat is de vraag: ‘Koffie of thee?’. Natuurlijk hoef ik in het dagelijks leven niet alleen voor het één of voor het ander te kiezen. Maar wat als ik dat wel zou moeten doen? Waar zou ik dan voor kiezen?

Mijn dag start altijd met een kop koffie, ik heb dat echt even nodig om op gang te komen. Daarna drink ik vaak nog een kopje voordat ik ga werken, om daar vervolgens tijdens het opstarten van mijn dag ook nog een kop te drinken. En daarna moet ik eigenlijk stoppen, want ik heb dan inmiddels genoeg cafeïne in mijn lijf. Dat lukt dus niet altijd. Voor thuis geldt trouwens hetzelfde. 

’s Avonds drink ik wel altijd thee, dat is een behoorlijk ingebakken gewoonte. Ik heb dan eigenlijk ook niet zo’n behoefte aan koffie. Maar als ik dan de keuze moet gaan maken voor één van de twee?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2019/05/Vrijdagdilemma-3.png” _builder_version=”3.23.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.23.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.23.3″][et_pb_text _builder_version=”3.23.3″]

Soms merk ik het gewoon, dat ik teveel koffie heb gedronken en te veel cafeïne in mijn lijf heb. Dat kan echt een vervelend gevoel zijn. Dus als ik echt de hele dag koffie zou moeten drinken, zou ik vaker dat vervelende gevoel hebben. Dat lijkt me echt niet prettig.

Daarom kies ik voor thee. En ik denk eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, dat ik thee lekkerder vind dan koffie. Ik houd erg van thee met een smaakje, zoals sterrenmix of zoethout. En als ik dan echt helemaal voor de thee zou gaan, dan zou ik een fijne collectie losse thee verzamelen, met allerlei fijne smaken. 🙂

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.