Soms is het even zoeken en soms zie je het heel gemakkelijk, die momenten van klein geluk. Het is voor mij een graadmeter hoe het gaat. Zit ik lekker in mijn vel of juist helemaal niet. En als dat laatste het geval is, dan is het juist extra belangrijk om even bewust stil te staan bij die momenten van klein geluk. Want die tillen je dan net weer even op, zorgen er voor dat je net wat beter in je vel zit.

Mijn moment van klein geluk van de afgelopen week:

  • Weersvoorspellingen die meevallen
  • Gezellige autoritjes
  • Mooi onkruid in de tuin
  • Een hele berg pannenkoeken bakken
  • Schoenen vinden waarvan ik dacht ze echt kwijt te zijn
  • ’s Ochtends met de hond door het dorp wandelen
  • Een klein kuikentje spotten
  • Appeltaart met slagroom eten

En wat waren jouw momenten van klein geluk van afgelopen week?

 

Pin It on Pinterest

Share This