Vrijdagdilemma #2

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row _builder_version=”3.22.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.22.7″][et_pb_testimonial portrait_url=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/07/IMG_20170806_202455.jpg” quote_icon=”off” _builder_version=”3.22.7″ background_color=”rgba(252,218,141,0.12)” background_blend=”lighten” global_module=”7453″ saved_tabs=”all”]

In een boekje van Flow Magazine kwam ik allerlei vragen en dilemma’s tegen. Die dilemma’s brachten met op het idee om deze te verwerken in een regelmatig terugkerend onderwerp, namelijk het vrijdagdilemma. Welke dilemma komt er deze week aan bod en waar zou ik voor kiezen?

En waar zou jij voor kiezen? Of heb je een dilemma wat je aan me voor wil leggen? Laat het me weten in de reacties.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.22.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de ‘Dilemma’s op dinsdag‘, waarbij je moet kiezen uit twee absurde situaties. Maar als ik die lees, dan vind ik ze zo absurd, dat ik er eigenlijk niet zoveel mee kan. Daarom wil ik je een ander soort dilemma voorstellen, eentje die wat minder absurd is.

Daarom is de vraag van vandaag: 


Het huis overvol met planten of geen enkele plant of bloem in huis?
 

Terwijl ik het dilemma zo opschrijf, vind ik het eigenlijk nog best een lastige. Ik dacht dat ik zou gaan voor het overvolle, want ik vind het erg fijn, wat groen om me heen. Het geeft sfeer, maar zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit in huis. Alhoewel ik niet weet of dat nog wel zo van toepassing is als er een hele hoop planten staan.

Maar ik houd ook van overzicht, wat natuurlijk compleet verloren gaat met een kamer vol planten. Dat zal in het begin leuk zijn, het kan ook snel gaan vervelen.
Daarom denk ik dat ik dan toch maar ga kiezen voor geen enkel stukje groen in huis. En dat is dan een beetje een saaie boel, op de lange termijn zal dat voor mij meer rust en overzicht geven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.