Klein geluk #19

Deze week kabbelde rustig voort, met goede en leuke momenten. Maar ook met momenten dat het net even wat minder gaat. Die laatste momenten ombuigen naar goede momenten, dat is niet altijd even gemakkelijk. Om er toch even bij stil te staan, leer ik weer wat meer over mezelf en worden het toch weer goede momenten, omdat het me dan uiteindelijk toch wat oplevert.

En na deze heerlijk vage omschrijving kijk ik nog even terug op de afgelopen week.
Want de afgelopen week:

  • scheen regelmatig de zon, waardoor alles er toch weer mooier uitziet
  • werd er weer naar klassieke muziek geluisterd
  • rommelde ik lekker wat in de tuin
  • ging ik aan de slag met een nieuwe categorie op mijn blog
  • hebben we eindelijk dat goaltje in elkaar geknutseld
  • had ik fijne werkdagen
  • prijs ik me weer gelukkig met ons fijne gezin

En hoe zag jouw week eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.