In een boekje van Flow Magazine kwam ik allerlei vragen en dilemma's tegen. Die dilemma's brachten met op het idee om deze te verwerken in een regelmatig terugkerend onderwerp, namelijk het vrijdagdilemma. Welke dilemma komt er deze week aan bod en waar zou ik voor kiezen?

En waar zou jij voor kiezen? Of heb je een dilemma wat je aan me voor wil leggen? Laat het me weten in de reacties.

Emigreren naar de Sahara of emigreren naar de Noordpool?

Emigreren ja of nee vind ik al een lastig dilemma. Soms kan ik daar best wel van dromen om ergens op een mooi plekje te gaan wonen. Maar dan wel ergens waar het lekker warm is en het allemaal lekker rustig aan gaat. Toch is het ook fijn en veilig om gewoon hier te blijven. In de vertrouwde omgeving waar je alles kent en het eigenlijk ook gewoon goed voelt. Maar als ik die toch moet gaan kiezen, dan geeft die warmte van dat mooie plekje waar ik dan naartoe zou emigreren de doorslag voor de keuze bij dit dilemma. 

Want natuurlijk is het zo dat het bij deze dilemma’s een haast onmogelijke keuze gaat. Altijd leven in de hitte, en ’s nachts de kou, met altijd overal zand. Of in de kou van de Noordpool, altijd warm aangekleed op zoek naar wat warmte, altijd in ijs en sneeuw. 
Nee, geef mij dan toch maar de hitte. Dan maar altijd overal zand, ik denk dat het wel zal wennen. 

Pin It on Pinterest

Share This