(Wie is) De Mol

Posted on - in Televisie
wie-is-de-mol
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

In Belgie doen ze dat nog gewoon, Wie Is de Mol met onbekende Belgen. En nu ik De Belgische Mol terug kijk (we lopen nog wat afleveringen achter, dus niets verklappen!), vraag ik me af waarom de Nederlandse versie persé met bekende Nederlanders moet.

Echte spanning

Ooit, inmiddels al weer heel wat jaren geleden (van 1999 tot 2003), waren de deelnemers onbekenden, waarvan eentje de mol was en de rest op zoek moest. Wat spannend kon dat zijn! En die spanning voel ik nu weer bij deze Belgische versie. Soms zit ik echt op het puntje van mijn stoel, zo spannend.

Maar waar ligt dat dan aan? Zijn de opdrachten moeilijker? Wordt er minder rekening gehouden met de deelnemers en draait het meer om de opdrachten? Zijn de onbekende Belgen lastiger te peilen dan de bekende Nederlanders? Zijn de bekende Nederlanders meer met zichzelf bezig dan met de opdrachten?Ik heb werkelijk geen idee.

Onbekende Nederlanders?

Wel weet ik nu dat we de Belgische Mol vaker gaan kijken, sowieso dit hele seizoen. Maar wat mij betreft ook de seizoenen die nog gaan volgen. En hopen dat ze bij het maken van die nieuwe seizoenen blijven gaan voor de onbekende Belgen. Wie weet, komt de Nederlandse Mol ook weer een keer terug met onbekende Nederlanders. Ik denk echt dat dit een positieve invloed zal hebben op het programma.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

7 Comments

 1. Kristel

  Oh, als dat echt zo veel spannender is, moet ik toch ook maar eens gaan kijken.

  7 maanden ago
  • Aukje

   Ik vind het echt een aanrader, ik kijk alweer uit naar het moment dat we weer verder kunnen kijken.

   7 maanden ago
 2. Forever38.com (Vera)

  Hetzelfde gevoel heb ik bij Expeditie Robinson; vind het zoveel leuker als er onbekenden mee doen. Bij BN’ers (of BB’en) heb ik toch altijd het idee dat er meer toneel gespeeld wordt i.v.m. imago
  Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…Geen To Do maar Ta DaMy Profile

  7 maanden ago
  • Aukje

   Ja, dat inderdaad, alsof er een soort filter overheen zit.

   7 maanden ago
 3. Audrey

  Jaaa, de Belgische versie is echt te gek! Het is het eerste jaar dat ik kijk, maar ik vind het helemaal fantastisch. Ik denk dat het hier inderdaad meer om de (inhoud van de) opdrachten draait en minder om het spektakel. Ook vind ik het gelaagde van veel opdrachten echt tof. Bijvoorbeeld in aflevering 1, dat jongleren leek echt maf, maar er bleek nog een cool verhaal achter te zitten.
  Audrey onlangs geplaatst…Geocachen: actief wandelen/GPS-schatzoeken voor volwassenen en kinderenMy Profile

  7 maanden ago
  • Aukje

   Ja, de opdrachten zijn echt super. En die extra laag maakt het veel spannender.

   7 maanden ago
 4. Klein geluk #18 - Aukje Leermakers

  […] weten wie De Mol […]

  6 maanden ago

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: