(Wie is) De Mol

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

In Belgie doen ze dat nog gewoon, Wie Is de Mol met onbekende Belgen. En nu ik De Belgische Mol terug kijk (we lopen nog wat afleveringen achter, dus niets verklappen!), vraag ik me af waarom de Nederlandse versie persé met bekende Nederlanders moet.

Echte spanning

Ooit, inmiddels al weer heel wat jaren geleden (van 1999 tot 2003), waren de deelnemers onbekenden, waarvan eentje de mol was en de rest op zoek moest. Wat spannend kon dat zijn! En die spanning voel ik nu weer bij deze Belgische versie. Soms zit ik echt op het puntje van mijn stoel, zo spannend.

Maar waar ligt dat dan aan? Zijn de opdrachten moeilijker? Wordt er minder rekening gehouden met de deelnemers en draait het meer om de opdrachten? Zijn de onbekende Belgen lastiger te peilen dan de bekende Nederlanders? Zijn de bekende Nederlanders meer met zichzelf bezig dan met de opdrachten?Ik heb werkelijk geen idee.

Onbekende Nederlanders?

Wel weet ik nu dat we de Belgische Mol vaker gaan kijken, sowieso dit hele seizoen. Maar wat mij betreft ook de seizoenen die nog gaan volgen. En hopen dat ze bij het maken van die nieuwe seizoenen blijven gaan voor de onbekende Belgen. Wie weet, komt de Nederlandse Mol ook weer een keer terug met onbekende Nederlanders. Ik denk echt dat dit een positieve invloed zal hebben op het programma.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

7 reacties op “(Wie is) De Mol”

  1. Jaaa, de Belgische versie is echt te gek! Het is het eerste jaar dat ik kijk, maar ik vind het helemaal fantastisch. Ik denk dat het hier inderdaad meer om de (inhoud van de) opdrachten draait en minder om het spektakel. Ook vind ik het gelaagde van veel opdrachten echt tof. Bijvoorbeeld in aflevering 1, dat jongleren leek echt maf, maar er bleek nog een cool verhaal achter te zitten.
    Audrey onlangs geplaatst…Geocachen: actief wandelen/GPS-schatzoeken voor volwassenen en kinderenMy Profile

  2. Pingback: Klein geluk #18 - Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.