Groene vingers heb ik totaal niet, maar ik kan wel genieten van mooie groene planten in huis. En zo langzaamaan breidt mijn collectie zich ook steeds wat verder uit. Nu helpt een pannenkoekenplant, oftewel de Pilea peperomioides, daar erg aan mee. Daar komen namelijk zoveel stekjes aan, ik heb een hele verzameling staan. Binnenkort maar weer eens een aantal ronddelen. 🙂

Omdat ik dat groen in huis zo fijn vind, kijk ik op Pinterest ook graag rond naar wat er nog meer te vinden is aan planten. Zo heb ik inmiddels een heel bord vol met allerlei plant en plant-ideeën.

Zo vind ik deze stippenplant erg leuk. Door die stippen vrolijkt ie de boel lekker op. 

En mocht je stekjes over hebben, ze zijn zeker welkom!

Een verzameling planten bij elkaar in allerei mooie potten.

Heb jij veel planten in huis of lukt het maar niet om ze te laten leven? Want dat laatste is bij mij ook vaak een uitdaging. Tips over lekker gemakkelijke, maar toch mooie, planten zijn daarom altijd welkom!

Stekken wordt op deze manier alleen maar leuker, want het ziet er wel erg leuk uit op deze manier.

Het kan ook minder mooi, maar wel lekker gemakkelijk.

Pin It on Pinterest

Share This