Op wereldreis in de woonkamer

Onze muren in de woonkamer zijn een beetje kaal, heel soms komt er wat bij aan de muur, maar het gaat erg langzaam. Het komt dan erg fijn uit als je dan een mail krijgt met de vraag of je een wereldkaart op aluminium wil uitproberen.

Grappige is wel dat ik totaal geen wereldreiziger ben. Joris daarentegen wel, die komt nog wel eens buiten de Europese grenzen. En omdat de wereldkaart in de woonkamer zou komen, hebben we samen gekeken welke kaart we het mooiste vonden. Nadat we een eerste selectie maakten, kozen we uiteindelijk voor deze, de verkleurd historische wereldkaart.

De keuze is voor ons wel logisch, de kleuren passen mooi in de kamer en ze komen goed over op het aluminium. 

Het formaat dat we nu hebben is 90 bij 60. Dat had misschien wat groter gemogen, maar ondanks dat, is het toch een mooie aanvulling in de kamer. Het kleedt meteen wat meer aan. 

Natuurlijk kun je van alles af laten drukken op aluminium, zo is een foto op aluminium ook mogelijk. Wie weet doen we dat ook nog wel een keer. Volgens mij heb ik inmiddels genoeg foto’s verzameld, die best wel een keertje mogen worden afgedrukt.  

Het levert in ieders geval weer wat ideeën op voor het aankleden van de woonkamer. Want boven de eettafel vind ik het ook nog wat kaal.

Oh, nog even een tip. Bestel je een wereldkaart of foto, vergeet dan niet om een ophangsysteem erbij te bestellen. Die werd bij mij gelukkig snel nagezonden en werkt erg gemakkelijk.

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit een samenwerking en bevat gesponsorde links. Ook interesse in een samenwerking? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.