Belgische rock in Amsterdam

We hebben al vaker een concert van K’s Choice bezocht, maar dit was wel een hele bijzondere. Het vond namelijk plaats in Carré en dat voelt toch extra speciaal. Want we hadden ook kunnen kiezen voor 013, meer in de buurt. Maar dit wilde we toch allebei wel een keer meemaken.

En Carré is voor wat kleinere mensen, zoals ik, echt ideaal. Want wat een heerlijk hoogteverschil tussen de rijen. Nou ja, vooraan in het midden in de zaal is dat niet zo, maar zodra je daar buiten zit, dan heb je heerlijk vrij zicht.

Dus was het heerlijk genieten van de prachtige nummers die K’s Choice die avond speelde. Sowieso vind ik de stem van Sarah altijd prachtig en deze keer extra, omdat er van die fijne wegdroom-nummers voorbij kwamen.

Zoals deze, uit Liefde voor Muziek. Ik vind het prachtig en het raakt me iedere keer weer.

Of deze, ook al zo mooi.

Natuurlijk mocht deze niet ontbreken.

Met zulke prachtige muziek was het een prachtige avond. Dat was het ritje naar Amsterdam meer dan waard!

1 reactie op “Belgische rock in Amsterdam”

  1. Pingback: Fotomaand #januari - Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.