Het nieuwe jaar en nieuwe voornemens

De eerste dag van het nieuwe jaar, gelukkig nieuwjaar allemaal! Voor mij horen goede voornemens bij het nieuwe jaar. Het gevoel van een nieuw schrift wat je zo goed en mooi mogelijk wil vullen.

En 1 januari is natuurlijk een mooie dag om daarmee te beginnen, nog een heel vers, met lege bladzijden, jaar voor je. Die bladzijden zullen, onder andere, gevuld worden met mijn nieuwe baan, die morgen dan echt van start gaat.

Maar ik wil dit jaar ook meer met ons gezin ondernemen. Een tijdje geleden bekeek ik foto’s van afgelopen jaar en kwam tot de ontdekking dat we eigenlijk niet zo veel hebben gedaan. En dat vind ik zo jammer, dat ik me meteen heb voorgenomen om dat in 2019 te veranderen.

En, zoals waarschijnlijk ieder jaar, neem ik me voor om minder uit te geven en meer te sparen. Maar ja, als ik me dat ieder jaar voorneem, dan moet het toch een keer gaan lukken. Deze keer gebruik ik een challenge als hulpmiddel. Bij Forever38 kwam ik via dit bericht terecht bij deze 52 weken Spaar Challenge. Het is een mooi vooruitzicht om € 1.378,00 euro bij elkaar te sparen. Ik ga alleen nog even bedenken hoe ik dat praktisch ga doen. In ieders geval kan ik Spendee gebruiken om te zien hoeveel ik heb gespaard.

Heb jij ook goede voornemens of vind je het allemaal maar onzin? Ik hoor het graag!

2 reacties op “Het nieuwe jaar en nieuwe voornemens”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.