Mijn kerst-verlanglijstje

Met kerst kopen we voor elkaar een kadootje van 5 euro, dus mijn verlanglijstje hieronder wordt niet vervuld. Maar ik houd er nu eenmaal van om heerlijk rond te neuzen, dan kom je vanzelf een aantal favorieten tegen. Je kunt het dan ook een verjaardagsverlanglijstje noemen, want dat is in januari alweer van toepassing. 

vogelgids
Ik kom zo vaak vogels tegen waarvan ik wil weten wat het is, deze vogelgids lijkt me daarom wel heel erg handig. 
shawl
Ik draag heel graag shawls, je ziet mij niet snel zonder. Mijn collectie is inmiddels wel toe aan vernieuwing, ik kom alleen niet vaak een leuke tegen. Deze shawl van Seasalt Cornwall vind ik erg leuk, maar moet helaas wel een eindje reizen.
Happy Socks
Wat kleding betreft houd ik het altijd vrij rustig, met een uitzondering voor mijn sokken. Want dat vind ik wel leuk als die een leuke print met kleurtjes hebben, zoals deze van Happy Socks. Dat is trouwens ook gemakkelijk matchen in de was.
Lush parfum
Een tijdje geleden kocht ik van What Would Love Do van Lush de solid parfum. En ik vind het zo’n ontzettend lekkere geur, dat ik nu ook graag de gewone parfum wil. Ik denk namelijk dat die net wat langer blijft hangen dan de solid-versie.
Abbey Road
Deze hoes van Abbey Road van The Beatles kent natuurlijk (bijna) iedereen en het mooie is, er hoort ook nog eens een prachtige lp bij. Die kun je natuurlijk beluisteren via Spotify, maar hij past ook mooi in mijn platencollectie.
geurkaars
In huis zet ik graag overal geurkaarsen neer, op zoek naar de fijnste geur voor in huis. Deze van Dille en Kamille ken ik niet, maar lijkt me zeker het proberen waard!
mascara
Ik gebruik niet veel make-up, eigenlijk alleen wat mascara en wat oogschaduw. Dan is het wel fijn dat die mascara goed werkt. Over deze mascara van Rituals ben ik erg tevreden en is altijd welkom als kadootje.

En wat heb jij op je lijstje staan?

Een aantal links in dit bericht zijn affiliatie links. 
Dit houdt dat in dat als je via deze link iets koopt, ik een klein deel van de verkoop ontvang. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.