Blog-favorieten

Er zijn insta-favorieten, twitter-favorieten, maar er zijn zeker ook blog-favorieten. Blogs die ik graag lees, die ik grappig vind, waar ik inspiratie op doe en die ik graag lees. Vandaag wil er 3 even uitlichten. Misschien zit er ook wel een favoriet van jou tussen of ontdek je een nieuwe leuke blog.

Met een puber in huis zorgt Tis Hier Geen Hotel voor veel herkenbare situaties. Ik kan heerlijk lachen om de rijtjes, die zij regelmatig plaatsen. En het geeft een goed gevoel, want de situaties die we thuis soms tegen komen, komen dus ook bij anderen voor. En die situaties zijn niet altijd fijn, maar deze blog zorgt voor een relativering, wat eigenlijk gewoon heel erg prettig is.

De site vind je hier: tishiergeenhotel.nl

Met een weekmenu iedere week, is inspiratie voor recepten meer dan welkom. Die inspiratie vind ik onder andere bij Lifes About. Daar vind je een heleboel recepten van bekende zakjes omgezet naar recepten zonder zakjes. De recepten worden duidelijk uitgelegd en, niet onbelangrijk, zijn ook nog eens erg lekker. Je zult deze blog dan ook regelmatig tegen komen op mijn Pinterest-bord voor recepten.

Zo vind je daar ook dit recept: Chicken Tonight tandoori mild

Een blog vol inspiratie, mooie foto’s en aandacht voor duurzaamheid is Een Goed Verhaal. Deze blog sprak me meteen aan door het rustgevende geheel. En na het lezen van wat blogs besloot ik om deze te blijven volgen. Er komen allerlei leuke DIY’s voorbij, waarbij ik bijna zelf aan de slag wil. Het levert leuke ideeën en inspiratie op, alleen jammer dat ik niet zo handig ben.

Want deze DIY-projecten zijn wel heel erg mooi: Mijn 5 favoriete DIY’s van afgelopen jaar

En dat waren ze, een kleine verzameling favoriete blogs. Natuurlijk ook een mooi moment om jouw blog in de reacties te vermelden, zodat ik mijn verzameling nog verder uit kan breiden en ik binnenkort misschien jouw blog kan delen bij mijn verzameling favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.