Klein geluk #12

Vanochtend liep ik een rondje met de hond en voelde de sneeuw knerpen onder mijn voeten. Dat vind ik toch altijd een wonderlijk moment, die eerste voetstappen in de sneeuw. Klein geluk in de vroege ochtend.

Welke momenten waren er nog meer afgelopen week?

  • met de hond op pad en genieten van het zonnetje
  • een bezoekje aan mijn werk per 1 januari en merken dat ik heel vele zin heb om aan de slag te gaan
  • met het koude weer genieten van de open haard
  • al die lichtjes buiten, ik vind het er allemaal zo gezellig en knus uitzien
  • een gezellige verjaardagsavond van een vriendin en door de verse sneeuw naar huis lopen
  • een kat die naast me op de stoel heerlijk ligt te slapen

Afgelopen week ben ik de zip-bestanden van mijn grote Flickr-archief aan het uitpakken en uploaden naar Google Foto’s. Daardoor zie ik allerlei oude beelden voorbij komen. Een soort trip down memory lane. Een berg oude foto’s van de kinderen, leuk om te zien hoe ze zijn veranderd. Maar ook foto’s van de sneeuw van bijna 10 jaar geleden. En daar sluit ik deze week dan ook mee af. Maar eerst nog even de vraag: ‘Hoe was jouw week?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.