Woonkamer-inspiratie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ bottom_divider_style=”clouds2″ bottom_divider_color=”#a1bdc2″][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ custom_css_main_element=”” custom_margin=”||0px” custom_padding=”||0px”][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”||0px” custom_padding=”||0px” padding_bottom_1=”0px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ padding_bottom=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Met Pinterest kan ik mijn hele huis inrichten zonder dat het me iets kost. Nou ja, hooguit wat tijd. Maar in die tijd neus ik lekker rond en doe ik allerlei ideeën op. En wat betreft de woonkamer blijft het waarschijnlijk alleen bij ideeën. Hoe het nu is, is eigenlijk prima. Behalve dan dat we heel graag een fijne luie stoel willen bij de kachel. Zo eentje waar je heerlijk in kunt lezen, terwijl je jezelf lekker warmt aan het vuur van de kachel. 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||” custom_padding=”0px||” padding_top_1=”0px”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.17.6″ padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Maar die stoel is nog best een lastig dingetje. Het lijkt wel of we het niet eens kunnen worden over die stoel, alsof we allebei iets heel anders willen. Waarschijnlijk wordt het gewoon een lange zoektocht tot we eindelijk de stoel gevonden hebben, om er dan vervolgens achter te komen dat die echt ontzettend duur is en we maar weer verder gaan zoeken. 

Ondertussen kijk ik rond op Pinterest en kom ik verschillende mooie stoelen tegen. Je ziet er twee hiernaast staan. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/11/fullsizeoutput_1a6.jpeg” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/11/fullsizeoutput_1a7.jpeg” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||” custom_padding=”0px||” padding_top_1=”0px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Wat ik ook nog heel graag zou willen, is een mooi kastje voor mijn platenspeler. Waar ik ook meteen mijn platen in kwijt kan, zodat het een mooi geheel is. Ik denk dat ik daar maar goed voor moet gaan sparen, want alle kastjes die ik vind gaan van duur naar heel duur. Dat is eigenlijk ook prima. Sparen voor iets wat je heel mooi vindt, wat dan misschien wel prijzig is, maar waar je dan juist extra zuinig op bent, omdat je er zo voor hebt gespaard. 

Benieuwd naar de platenkasten en andere verzamelde items voor in de woonkamer? Bekijk dan mijn woonkamer-bord op Pinterest. 

En heb je zelf een Pinterest-account? Laat het me weten in de reacties, ik kom graag even kijken!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 reacties op “Woonkamer-inspiratie”

  1. Toevallig ben ik ook naar een luie stoel aan het kijken. Ik vind de Eames Lounge Chair zo mooi. Maar die is best lomp. En in de originele uitvoering niet te betalen. Dus Pinterest ik ook heel wat af 😉. Succes met de zoektocht.
    Kristel onlangs geplaatst…Verslaafd aan neussprayMy Profile

    1. Dank je wel, jij ook!
      En die Eames Lounge Chair is ook erg mooi en lijkt heel erg comfortabel. Maar inderdaad, die prijs! Dan zou ik er niet op durven zitten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.