Klein geluk #9

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ bottom_divider_style=”clouds2″ bottom_divider_color=”#597f8a”][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||” custom_padding=”0px||”][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Een beetje een rare week deze week, met spannende dingen. Maar voor sommige ook een week om even stil te staan en weer door te gaan. Lekker cryptisch allemaal en dat blijft het ook. 🙂 Natuurlijk waren er weer fijne momenten van klein geluk, hieronder zet ik ze even onder elkaar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px||0px” custom_margin=”0px||0px” padding_top_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.17.6″ padding_bottom=”0px” padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

  • altijd fijn als dingen goed verlopen, er valt een heel stuk spanning weg
  • een dubbel gevoel, maar de Figaro is verkocht. Maar wel vervangen door een kleiner formaat op pootjes
  • echt herfstweer met de wind die om het huis waait, heerlijk de kachel aan
  • collecteren voor Alzheimer Nederland, fijn om een bijdrage te kunnen leveren (en online doneren kan nog steeds)
  • de viering op school met onze middelste als één van de presentatoren. Dat vond ze heel spannend, maar ze deed het erg goed 😀
  • bijzondere verhalen tegenkomen via Twitter, dit is echt zo bizar…
  • voor de eerste keer dit jaar weer chocolade-pepernoten eten

En zo vloog de week weer voorbij, we gaan al snel richting het einde van het jaar. Ik kijk wel weer uit naar de kerstboom en al die gezellige lichtjes. Maar eerst wachten op de komst van die man met die lange baard. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.17.6″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/11/img_20181111_103734-collage2475665357821464558.jpg” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px||” custom_margin=”0px||” padding_top_1=”0px” _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.