Klein geluk #8

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||” custom_padding=”0px||” bottom_divider_style=”clouds2″ bottom_divider_color=”#a1bdc2″][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||” custom_padding=”0px||” padding_top_1=”0px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.6″ padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″ custom_margin=”0px||0px” custom_padding=”0px||0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Het is zondagochtend en, ondanks laat slapen, ben ik alweer vroeg wakker. We zijn namelijk nog even verbannen naar de bovenverdieping, omdat er beneden een slaapfeest met 9 meiden bezig is. Dat ‘slaap’ in slaapfeest heeft waarschijnlijk meer te maken met wat je eraan overhoudt, dan de activiteit ‘slapen’. Maar goed, ik ga dadelijk maar eens polsen hoe het gaat beneden en zorgen voor een ontbijtje. 

Dan heb ik nu nog even tijd om terug te kijken op mooie momenten van afgelopen week.

  • het regent, en nee, daar wordt niemand heel vrolijk van. Behalve al het groen om je heen wat al dat water toch echt wel heel hard nodig heeft.
  • in een reeks van slecht nieuws eindelijk een keer goed nieuws. 
  • lunchen met vriendinnen en gezellig bijkletsen. Dat moeten we vaker doen.
  • de voorstelling ‘Ma’ zien, samen met Joris. Indrukwekkende en mooie voorstelling.
  • mooie kleurrijke bloemen in huis, misschien toch zelf ook wat vaker een bosje kopen
  • koffie op zondagochtend. Zover is het nog niet, maar ik verheug me er al op.

Het is weer fijn om even terug te kijken in de week en al die mooie momenten te zien. Dat zijn ze vast nog niet eens allemaal, ik moet ze toch echt vaker in de week op gaan schrijven, want er zijn genoeg momenten om te onthouden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.