Twitter-favorieten

Naast mijn Insta-favorieten heb ik ook een aantal Twitter-favorieten. En misschien vind je het helemaal niets, dat Twitter. Maar voor mij is het een soort oude liefde. Een verzameling van verschillende soorten accounts die ik volg. Waar ik daardoor ook allerlei berichten tegen kom. Want ja, ik lees er vooral veel. Het echte actieve twitteren doe ik eigenlijk niet vaak meer. Waarom weet ik eigenlijk niet, het komt er gewoon niet van en zo veel spannends heb ik dan toch eigenlijk ook niet te melden.

Gelukkig zijn er een aantal leuke accounts, die ik graag volg. Want over Twitter hoor ik ook veel negatieve geluiden, maar als je gewoon een aantal leuke mensen volgt, valt dat best wel mee. 

En wie zijn dan die favorieten? Nou, dat lees je hieronder.

Tom is behoorlijk actief op Twitter en het gaat over van alles. Muziek, zijn kinderen, goede uitspraken, mooie blogposts en grappige berichten. Tom ken ik niet persoonlijk, maar volgens mij staat hij erg positief in het leven. 

Bij Else heb ik verschillende cursussen over fotografie gevolgd. Logisch dus ook dat je bij haar veel mooie plaatjes tegen komt. Niet alleen foto’s, ook mooie kunstwerken en andere bijzondere vondsten.  Een fijne visuele inspiratiebron.

Emma woont in Berlijn en dit Twitter-account vertelt je wat er allemaal te doen is in Berlijn. Door haar staat deze stad hoog op mijn lijstje , want ze weet er allerlei mooie dingen uit te pikken. Ze geeft ook rondleidingen, dus ben je een keer in Berlijn…

Merel schrijft heel veel mooie gedichten. Toegankelijk, maar zet wel aan tot nadenken. Het is fijn om haar gedichten tegen te komen in mijn tijdlijn. Ze heeft een bijzondere manier van schrijven, een manier die je raakt. Daar ben ik stiekem best jaloers op. 🙂

Zoals ik eerder als schreef, Twitter wordt steeds vaker gezien als een verzamelplaats van allerlei negatieve berichten. En ja, er zitten een hoop klagers op Twitter. Maar de oplossing is eigenlijk vrij simpel. Als je die niet volgt, dan zie je ze dus ook niet. En ik moet bekennen, het is lastig om niet te klagen, dat is toch een modus waarin je snel terecht komt. Als je dan wat positieve accounts om je heen verzamelt, gaat dat vanzelf een stuk beter. 

Heb je nog leuke tips voor fijne, mooie, leuke etc Twitter-accounts. Laat het me weten in de reacties.  

3 reacties op “Twitter-favorieten”

  1. Pingback: Meest bekeken berichten in 2018 - Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.