Klein geluk #6

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.17.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Voor ons (hier in het zuiden) zit de herfstvakantie er al weer op. Ik vond het wel weer even lekker, een weekje niet zo naar de klok leven. We hebben ook heerlijk rustig aan gedaan, met een dagje naar de Efteling als hoogtepunt. Hieronder vind je mijn kleine geluksmomenten van de afgelopen week.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px||0px” custom_margin=”0px||0px” padding_top_1=”0px” padding_bottom_1=”0px” _builder_version=”3.17.2″][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.17.2″ padding_bottom=”0px” padding_top=”0px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.2″]

  • een week zonder wekker, en dan toch steeds vroeg wakker zijn en genieten van rustige ochtenden
  • weer eens een weekje samen lunchen
  • in een fijne blog-modus komen, het gaat lekker met de berichten deze week
  • een niet te drukke Efteling
  • de eerste keer in Symbolica
  • met de oudste in de Python
  • een mooie poster vinden voor de opgeknapte kamer

En hoe was jouw week? Zit de herfstvakantie er al weer op of heb je nog een week? Of heb je nu helemaal geen vakantie en kijk je uit naar de eerstvolgende vakantie? 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.17.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://aukje.leermakers.net/wp-content/uploads/2018/10/img_20181018_163534-016689554590113328783.jpeg” _builder_version=”3.17.2″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.