Collecteren voor Alzheimer Nederland

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.15″][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.15″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

In de week van 5 november ga ik collecteren voor Alzheimer Nederland. En eigenlijk hoef ik daar geen uitleg aan te geven, het staat dicht bij me en wil graag mijn steentje bijdragen.

Ik weet nog niet waar in Oisterwijk ik ga collecteren, dus geen idee of ik in die week bij je aan de deur kom. Ik heb daarom op de site van Stichting Alzheimer een digitale collectebus aangemaakt. Je kunt dan toch een bijdrage leveren. Je hoeft niet te wachten tot de collecteweek, doneren kan nu al. 

Klik op de portemonnee bij dit bericht en je komt terecht bij mijn digitale collectebus. Alvast bedankt voor de donatie!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.15″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_blurb url=”https://alzheimer.digicollect.nl/aukje-leermakers” url_new_window=”on” use_icon=”on” font_icon=”%%281%%” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”120px” _builder_version=”3.15″][/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.