Klein geluk #1

Een tijd geleden schreef ik dit bericht: Van grote doelen naar klein geluk, waarin ik aangeef dat ik meer moet kijken naar alles wat goed gaat, hoe klein ook. Ik merk dat dit soms wat naar de achtergrond verdwijnt, dat ik vergeet om stil te staan bij deze momenten. Daarom dit bericht met #1, want ik ga proberen om iedere week even stil te staan bij dat kleine geluk. Even terugkijken en daarmee weer frisse energie op doen voor de week die komen gaat. 

Waar vond ik afgelopen week (en omdat dit de eerste is, smokkel ik vorige week er even bij) klein geluk?

  • Foto gemaakt door Maartje

    samen met Joris ga ik een hapje eten. Dat gebeurt niet zo vaak, dus is het extra genieten als het eindelijk weer eens zover is.
  • mijn boekenchallenge behaal ik ruim voor het eind van het jaar en het is fijn om nog steeds in een fijne lees-flow te zitten, om de rust te kunnen nemen om lekker te lezen
  • het veranderende licht buiten en daarmee de mooie herfstkleuren. Ik kan echt genieten van het zonlicht in de herfst.
  • een bezoek aan een nestje kittens. Heerlijk om even te knuffelen en goed van mezelf dat ik er zelf geen heb uitgezocht. 
  • met de herfst op komst is het weer eens tijd voor pompoensoep, ik gebruik altijd dit recept. Het blijft één van mijn favorieten.
  • vroeg naar bed gaan, omdat je je niet helemaal lekker voelt en de volgende dag een stuk meer uitgerust wakker worden. 

Het is fijn om zo even terug te kijken. Even stil staan bij alle mooie momenten. Want die zijn er gelukkig genoeg, alleen jammer dat ze zich soms verstoppen.

Waar kijk jij met een goed gevoel op terug de afgelopen week?

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Klein geluk #1”

  1. Mooie post. Ik kwam gister tijdens een wandeling een puppy tegen, die kwam heerlijk bij mij liggen, spelen en knuffelen. Ik heb daar even zo hard van genoten en zei toen ook hoe ik zulke momentjes meer moet gaan zien als prachtige kadootjes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.