Vooruitgang

Gisteren vertelde ik een vriendin over de coach-gesprekken die ik heb gehad. En dat die, ook al kan ik niet precies benoemen waar het nu aan ligt, me goed op weg hebben geholpen. “Ik weet niet of het er mee te maken heeft, maar ik vond jou de laatste keren dat ik jou zag ook vrolijker’, zei de betreffende vriendin. Ik vond het wel bijzonder, op een leuke manier, dat ze dat zei. Want ik voel dat de gesprekken me helpen, dat ik steeds zekerder van mezelf word en daardoor lekkerder in mijn vel zit. Maar blijkbaar straal ik dat ook uit, dat vind ik erg positief.

Ik hoop ook dat ik dat ook op andere momenten uitstraal, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek. Daar raak ik inmiddels wel steeds meer geoefend in, in die gesprekken. Net als in het schrijven van sollicitatiebrieven.

Komende week staat er weer een gesprek in de planning, alhoewel deze niet via de normale procedure van solliciteren tot stand is gekomen. Wat misschien meteen een stuk verwachting creëert, waarvan ik hoop dat dit niet ten onrechte is. Maar goed, daarover snel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.