Wat ga jij kijken?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Heerlijk vind ik dat, gewoon ’s avonds op de bank voor de buis. Kijken naar een spannende serie, een leuk programma of een mooie film. Met het einde van de vakantie begint het nieuwe tv seizoen. En als ik zo eens bekijk wat er allemaal op tv komt, hoeft Netflix de komende tijd niet vaak aan. Wat ik ga kijken? Je vindt een overzicht hieronder.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_code _builder_version=”3.0.69″]<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/bMC7x-G5Ma0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Het allerlaatste seizoen van Penoza gaat zondag van start, seizoen V. Ik vind het nu al jammer dat er definitief een einde aan gaat komen, want ik verwacht weer een hele hoop spanning de komende weken. De afgelopen seizoenen heb ik regelmatig letterlijk op het puntje van mijn stoel gezeten, zo spannend was het. En dat het dan net op het spannendste moment stopt en je weer een week moet wachten. Ik heb er zin in!

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.69″]<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/GDew4yn-GXk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Nog een link met Penoza, maar deze keer niet de zondagavond. Vanaf zaterdag 2 september gaat Monic Hendrickx namelijk het programma ‘Kroongetuige’ presenteren. Een programma waarbij bekende Nederlanders in het Zweedse dorpje Öregrund een moord op moeten lossen. Blijkbaar zit er ook nog een soort Wie is de Mol-element in, omdat één deelnemer blijkbaar al weet wie de dader is, maar daar dus over moet zwijgen en waarschijnlijk moet zorgen dat de andere deelnemers op een verkeerd spoor komen.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.69″]<iframe width=”480″ height=”270″ frameBorder=”0″ src=”//media-service.bnn.nl/player.php?id=375867″></iframe>[/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Aanstaande zaterdag gaat het al van start, dan begint een nieuw seizoen Ik Vertrek. De eerste aflevering brengt ons naar de Dordogne waar Alexander en Esther aan de slag gaan met een oud herenhuis. Afgelopen week zag ik al wat beelden uit de aflevering voorbij komen en ik ben nu al erg benieuwd naar het hele verhaal. Want dat oude herenhuis, dat zag er wel heel erg vervallen uit. Helaas kunnen we het niet zaterdag ‘live’ kijken, dus dat word even wat Twitter-ontwijkgedrag tevoorschijn halen.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.69″]<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FRSVw40VFt0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De zondagavond wordt een drukke avond, want ook Heel Holland Bakt gaat binnenkort van start, op 3 september. Dat is wel even heel wat anders dan Penoza, maar toch zeker wel een programma waar ik me op kan verheugen. Nog steeds mis ik Martine Bijl, maar het droge commentaar van Andre van Duin maakt het toch zeker net zo leuk. Het filmpje hiernaast geeft al een beetje weer wat ons te wachten staat.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.69″]<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Zw8fhof-_ME” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Op 18 september gaat een nieuw seizoen ‘Van God Los’ van start, zoals de site aangeeft ‘gruwelijke misdaden gebaseerd op waargebeurde verhalen.’ Het is even weggeweest, deze serie. In 2013 konden we de laatste aflevering zien, maar gelukkig komt er nu weer een nieuw seizoen. Het wordt gemaakt door BNN in samenwerking met Pupkin Film en ik vind hun manier van alles in beeld brengen altijd heel bijzonder, het geeft de afleveringen vaak extra spanning. Hopelijk is dat dit seizoen ook weer zo.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Er zijn vast nog wel wat series die ik wil gaan bekijken, maar deze 5 wil ik zeker niet missen. En, wat ga jij kijken?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 reactie op “Wat ga jij kijken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.