Selecteer een pagina

Na de slaapkamers van de kinderen is eindelijk onze slaapkamer aan de beurt. Dus de afgelopen tijd is mijn vader al flink in de weer geweest met schuren en schilderen. Vandaag zijn de muren aan de beurt en dat vind ik best even spannend. Van saai wit gaat er nu een kleurtje op, op alle muren. Dus ik ben erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Op Pinterest ben ik ik al een tijdje bezig met het verzamelen van allerlei ideeën voor in de slaapkamer. En ik vind het een mooi geheel met een rustige uitstraling, wat toch wel erg fijn is in de slaapkamer. Wel twijfel ik inmiddels over het bed, vandaar dat er ook 2 bedden op het bord staan. Hieronder zie je een aantal ideeën, de rest vind je op Pinterest.

Het zal nog wel even duren, voordat mijn Pinterest-bord ook daadwerkelijk mijn slaapkamer wordt. Dat wordt nog even sparen. Maar het is een mooi vooruitzicht.

[fts_pinterest type=single_board_pins pinterest_name=aukleermakers board_id=Slaapkamer pins_count=6]

Pin It on Pinterest

Share This