Selecteer een pagina

De komende weken ga ik terugkijken naar 2017. En dat wordt letterlijk kijken, want ik duik even mijn foto-archief in. Deze week kijk ik terug naar januari, februari en maart. Het is vreemde is, als ik zo door mijn foto’s scroll, dat ik het gevoel krijg dat ik dit jaar niet zo bewust heb mee gemaakt. Ik zie foto’s van Keulen en Scheveningen en heb het gevoel dat dit al veel langer geleden is. Ik zie foto’s voorbij komen van 52 weken anders kijken en besef me dat ik daar dit jaar ook nog heel druk mee bezig ben geweest. Dat besef is heel raar, net alsof ik het allemaal een beetje gemist heb. Dat voelt niet fijn, dus ik ben blij dat ik mijn foto’s in kan duiken om het nog eens allemaal goed te bekijken. Dat ga ik de komende tijd ook maar wat vaker doen, even het gevoel van 2017 terug halen.

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest

Share This