Selecteer een pagina

Een hond betekent iedere dag verplicht wandelen. Soms baal ik daar van, heb ik er helemaal geen zin in, vooral als het met bakken uit de lucht valt. Maar ik kan er ook vaak van genieten. Dat verplichte wandelingetje geeft een fijn rustmoment en ik geniet van alles wat er om me heen te zien. Nu hebben we het geluk dat we in een groene omgeving wonen. We zijn zo in de bossen, maar ook het Lindepark is dichtbij. Die laatste zit eigenlijk iedere dag wel in één van de uitlaat-rondjes. Ik vind het een fijn rondje en het blijft mooi om te zien hoeveel het park steeds verandert, zo door de seizoenen heen. En wat is de herfst dan toch prachtig, met al die mooie kleuren.

De foto’s hierboven zijn gemaakt in september, oktober en november. Afgelopen week werd de herfst een overgangsseizoen genoemd, de overgang naar de winter. Misschien is het daarom wel één van mijn favoriete seizoenen, omdat er tijdens die overgang zoveel verandert. Dat verklaart ook meteen waarom de lente ook favoriet is. Ook zo’n seizoen waarin er veel verandert.

Geniet jij ook zo van de herfst?

Pin It on Pinterest

Share This