Selecteer een pagina

Ik maakte een afspraak met mezelf. Iedere dag een todo-lijst maken en na een maand volhouden werd dit beloond met een agenda. Maar dan wel eentje waar je dan ook weer mooie lijstjes in kunt maken en die vol handige tips staat. Zo’n agenda is leuk, maar het mag ook wel wat opleveren. Ik vond er eerst eentje die werd aangeprezen als de agenda voor mensen die graag lijstjes maken. Inderdaad, ik val in de doelgroep, maar vond de agenda toch wat saai. Ik vond nog een andere, maar die maakte achteraf zo weinig indruk blijkbaar. Ik ben ‘m namelijk alweer vergeten.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op deze agenda, ‘De organizing agenda.’ Het kan nu eigenlijk al niet meer mis gaan in 2018. Ik kan opzoeken in welke maand ik welke groente en fruit moet eten, wat ik uit kan geven, ik kan al het schoonmaakwerk plannen en ik kan in sneltreinvaart schoon gaan maken. Dat moet toch een topjaar worden.

Nou ja, ik moet natuurlijk nog wel alles in de praktijk brengen en dat wordt dan een mooie uitdaging voor 2018. Hopelijk valt dit dan samen met een andere uitdaging, waarbij een agenda ook vast goed van pas gaat komen. En ja, dit valt haast in de categorie ‘geheimtaal’. Misschien kan ik binnenkort wat meer daarover vertellen. Voor nu moet je het even hiermee doen.

Heb je trouwens ook het idee dat die fotootjes hierboven scheef staan? Dat staan ze, volgens mij, niet. Toch blijf ik er steeds naar kijken. Oh, en vind je het wat, deze agenda. Hij is op verschillende plekken te koop, deze organizing agenda van Plan-Point. Maar ook via hun eigen website dus.

Pin It on Pinterest

Share This