Selecteer een pagina

Eigenlijk wilde ik de komende 3 maanden als een gek aan de slag met een ontdekkingstocht. Een tocht om te ontdekken wat ik nou echt leuk vind en graag doe. Die tocht zou lopen tot mijn 40ste verjaardag. Het bericht stond ook al klaar, maar het voelde niet goed. Ik schaafde er wat aan, maar het gevoel bleef.

Een wandeling met de hond leverde nieuwe inzichten op. Dat werkt trouwens wel vaker, even wandelen en ik kan mijn gedachten beter ordenen en er ontstaan weer nieuwe ideeën.
Maar goed, het inzicht kwam dat ik niet allemaal nieuwe dingen moet gaan proberen. Er is van alles wat ik al een hele tijd een keer wil doen, maar waar ik gewoon geen tijd voor vrij maak. Want er is al meer dan genoeg. Het is veel beter om wat meer rust en regelmaat te creëren. En dan vooral in mijn hoofd.

Dus daar ga ik me op richten, deze 3 maanden, maar ook daarna natuurlijk. Lijstjes maken, organiseren, ordenen, plannen maken. En misschien nog wel uitvoeren ook. Alhoewel plannen maken altijd leuk is, uitvoeren kan dan wel eens lastig zijn.

En als ik dit zo typ, krijg ik er al zin in, voel ik de energie toenemen en wil ik aan de slag. Maar eerst nog even een kopje koffie. Je moet de dingen natuurlijk niet overhaasten…

Foto: Jeff Sheldon

Pin It on Pinterest

Share This