Selecteer een pagina

Juf Else, die van de 52 weken anders kijken, tipte een tijdje geleden de panorama-functie op de smartphone. Dat was een goede tip, want die functie vergeet ik nogal eens. Terwijl het erg leuk is om ‘m te gebruiken. Bij mooie vergezichten of als je op het strand bent. En toevallig waren we vorige week op een Deens strand, aan het genieten van de mooie ondergaande zon, de zee en de golven. Ik moest ineens denken aan de tip van juf Else en maakte onderstaande foto’s.

Als je op de foto klikt, kom je uit bij mijn Flickr-account en zie je ze in een groter formaat.


Panorama

Panorama

Panorama

Ik ben zeker niet ontevreden met het resultaat, vind ze eigenlijk wel goed gelukt. Maar panorama-foto’s kunnen ook behoorlijk mis gaan, kijk maar eens naar deze voorbeelden.

Pin It on Pinterest

Share This