Selecteer een pagina

Onze opdracht voor 52 weken anders kijken bestond uit terugkijken. Terugkijken om zo de vooruitgang in jouw foto’s te ontdekken. Ik merkte dat ik dat lastig vond en daardoor werd het voor mij een soort ontdekking van mijn stijl-moment. In de Facebook-groep plaatste ik deze collage van foto’s. De lavendel is van 2 jaar geleden, uit het vliegtuig 1,5 jaar, de Figaro 1 jaar geleden en de gordijnen een half jaar geleden. Zelf zie ik niet heel veel vooruitgang, misschien heb ik gewoon de verkeerde foto’s uitgekozen. Maar de reacties van mijn mede-52 weken anders kijkers gaven wel een mooi beeld van de stijl die ze zien in de foto’s.


Zo werden de foto’s dromerig genoemd, kwam het woord vintage voorbij en geven de foto’s een romantische sfeer. En dat vind ik zelf mooie woorden voor mijn foto’s. Ik blijf op zoek naar mijn eigen stijl en als dit zo de afgelopen jaren terug komt, dan kom ik alweer verder in mijn zoektocht. Dus kijk, toch nog vooruitgang! Niet helemaal bedoelt zoals de opdracht beschreef, maar voor mijzelf wel een belangrijke bevinding, waar ik zeker verder mee aan de slag kan.

Pin It on Pinterest

Share This