Selecteer een pagina

Het lijkt wel of ik met het mooie weer meer aan lezen toe kom. Waarschijnlijk doordat ik wat eerder de tijd neem om even lekker in het zonnetje te zitten, een goed moment om er een boek bij te pakken.


Deze maand las ik 3 boeken uit en het zijn 3 heel verschillende boeken. Zo begon ik de maand met Hartslag, geschreven door Tess Gerritsen. Ik lees haar boeken altijd graag, ik houd van de spanning. En spanning zat er zeker in, wat een spannend boek! Tot aan het einde toe bleef dat zo, vandaar ook dat ik het boek zo uit had. Zoek je nog een spannend, gemakkelijk te lezen, boek, dan is dit zeker een aanrader.

Daarna was het boek De Nachtegaal, geschreven door Kristin Hannah, de volgende op mijn lijst. Een heel ander boek, ik moest even omschakelen. Dit verhaal speelt zich namelijk af in Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van 2 zussen tijdens deze verschrikkelijke periode. Een indrukwekkend en triest boek. Tijdens het lezen liepen de tranen over mijn wangen. Een indrukwekkend verhaal en mooi opgeschreven.

De omschakeling naar Pogingen iets van het leven te maken door Hendrik Groen was erg groot. Het zware verhaal van De Nachtegaal moest ik echt nog even verwerken, dus vond ik Hendrik Groen in het begin helemaal niet zo grappig. Maar hoe verder ik kwam, hoe leuker het werd. Een fijne afwisseling, van de tranen nu door naar het hardop lachen om een boek. Altijd leuk voor je omgeving. Erg vermakelijk, leuk om te lezen en ik ben benieuwd naar het vervolg.

Inmiddels is het al weer bijna juni en zit ik alweer volop in het volgende boek, De Cirkel. Maar daarover volgende maand meer!

Follow my blog with Bloglovin

Pin It on Pinterest

Share This