Selecteer een pagina

Na een druk Intents-weekend waarin Joris en ik om en om achter de bar stonden, was gisteren echt even de dag om bij te komen. De kinderen op school en we besloten om het dakje van de auto open te gooien, wat boterhammen te smeren en op pad te gaan. Even eruit, genieten van het mooie weer, een mooie omgeving en verder niets.

Dat was erg fijn, we reden een stuk, stopten bij de Spoordonkse Watermolen en zochten een plekje in de schaduw voor een simpele picknick. Echt even onthaasten, alhoewel ik dat toch best lastig vind. Want er zijn nog genoeg andere dingen te doen. Dat komt dan ook steeds in mijn gedachten, waardoor het vinden van een beetje rust best wel lastig is. Maar het lukte aardig, ook wel dankzij het erg warme weer, waarbij rustig aan doen de beste optie is.

We moeten dat vaker doen, gewoon even helemaal niets. Even weg van alles. Dan moet ik nog wel even de uitdaging aangaan om ook mijn gedachtenstroom uit te kunnen zetten. šŸ™‚

Pin It on Pinterest

Share This